Banden opslag

Uw autobanden opslaan? Dat kan bij JFK Cars in Benthuizen! Wij hebben een eigen opslagruimte waardoor we autobanden veilig en netjes kunnen opslaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw zomerbanden en winterbanden te laten verwisselen door onze monteurs. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en bent u verzekerd van een goede bandenwissel. Omdat de banden opslag en de wissel op onze eigen locatie gebeurt kunnen wij u snel van dienst zijn. Heeft u de zomer- of winterbanden snel nodig? Dan is dat bij JFK Cars geen enkel probleem. Maak snel een afspraak!

 

Waarom banden wisselen?

 

Zodra de temperatuur daalt en de eerste winterse buien worden aangekondigd zijn winterbanden geen overbodige luxe. Winterbanden zijn gemaakt van een speciale soort rubber en hebben een aangepast profiel. Hierdoor is de grip op sneeuw en nat wegdek veel beter dan bij normale banden. Zodra de temperatuur weer stijgt mogen de zomerbanden uit de banden opslag. Bij droog weer hebben zomerbanden namelijk meer grip en een kortere remweg dan winterbanden. Banden wisselen is dus erg belangrijk om veilig de weg op te kunnen. Maar, uw banden wisselen en opslaan kost tijd en ruimte. Niet iedereen zit daar op te wachten. Daarom kunt u bij JFK Cars gebruik maken van onze veilige banden opslag en onze snelle bandenwissel service. Weer of geen weer, u kunt altijd met de juiste banden de weg op!

 

Zomer- en winterbanden opslag

 

Het lijkt misschien niet zo, maar autobanden kunnen opgestapeld behoorlijk veel ruimte in beslag nemen. Zeker als u in een grotere auto rijdt. Heeft u geen ruimte om banden op te slaan of wilt u ze simpelweg niet in uw garage of schuur neerleggen? Dan heeft JFK Cars een veilige zomer- en winterbanden opslag in Benthuizen. Gebrek aan ruimte moet u er zeker niet van weerhouden om uw banden te wisselen, dit kan namelijk heel gevaarlijk zijn! De omstandigheden in onze banden opslag zijn optimaal waardoor uw zomer- en winterbanden in goede conditie blijven. Heeft uw de banden nodig? Dan kunnen wij dat snel regelen. Plan even een afspraak in en wij halen uw banden uit onze banden opslag. Wilt u ze daarna ook laten omwisselen? Ook dat is geen probleem. Terwijl u wacht met een lekker bakje koffie wisselen wij uw banden om.

 

Banden opslag en wisselen bij JFK Cars in Benthuizen

 

Niet alleen onze veilige en nette banden opslag is een reden om te kiezen voor JFK Cars. Ook onze banden wissel is zeker aan te raden. Bij het wisselen van uw banden controleren wij direct uw bandenspanning en de wielbouten. Daarnaast doen we een veiligheidscheck zodat u met een gerust hart de weg op kunt. De wielbouten worden gemonteerd met het juiste gekalibreerde gereedschap zodat we zeker weten dat ze goed vastzitten. Onze banden opslag is bij onze eigen garage waardoor uw banden zeker veilig zijn opgeslagen en wij snel kunnen reageren. Wilt u graag snel een afspraak maken voor onze banden opslag en om uw banden te wisselen? Dan is dat bij JFK Cars geen enkel probleem. Wij hanteren scherpe prijzen en bieden verschillen pakketten aan. Heeft u een eigen ruimte om uw banden op te slaan? Ook dan kunt u ze bij ons laten omwisselen. Onze banden opslag en garage is gevestigd in Benthuizen.

 

Tarieven bandenwissel per jaar  

Prijs complete set wielen (banden en velgen ) 

-gecontroleerd/veiligheidscheck
-1x zomerbanden worden gemonteerd op de auto
-1x winterbanden worden gemonteerd op de auto
-half jaar zomerbanden opslag
-half jaar winterbanden opslag

De prijs hiervoor bedraagt.  

Prijs € 100 euro Inc.BTW  

Prijs losse banden wissel 

-gecontroleerd/veiligheidscheck
-1x zomerbanden worden gemonteerd op de velg en gebalanceerd
-1x winterbanden worden gemonteerd op de velg en gebalanceerd
-1x zomerbanden worden gemonteerd op de auto
-1x winterbanden worden gemonteerd op de auto
-half jaar zomerbanden opslag
-half jaar winterbanden opslag. 

De prijs hiervoor bedraagt.

Prijs €150 euro Inc. BTW 

Heeft u zelf een eigen opslag? en wilt u alleen wisselen, dan kan dat bij ons natuurlijk ook. 

De prijzen zijn hiervoor per keer

Wielen wissel € 25 Inc. Btw
banden wissel € 50 Inc. Btw 

Wij zijn gevestigd in Benthuizen Regio Zoetermeer, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Zevenhuizen,

 

 

 

 

 

 

 

 

X
Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact met ons op via WhatsApp: 06 - 50283376

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 - 50283376

Contactformulier