Trekhaak monteren

Heeft u geen trekhaak? Dan is een trekhaak laten monteren zeker aan te raden. Zeker als uw spullen wilt vervoeren in bijvoorbeeld een aanhanger, met de caravan op vakantie wilt gaan of uw fietsen wilt meenemen. Bij JFK Cars kunt u veilig en snel een trekhaak laten monteren. Dit doen we in samenwerking met Trekhaken.nl. De trekhaken van deze leverancier zijn van de hoogte kwaliteit en natuurlijk heel veilig voor u en de andere weggebruikers. Onze monteur zorgen voor een professionele montage van uw trekhaak. Hierbij zijn kwaliteit, een scherpe prijs en veiligheid onze speerpunten. Denkt u dus aan een trekhaak voor uw auto? Dan bent u bij JFK Cars aan het goede adres.

 

Verschillende soorten trekhaken

Een trekhaak is niet zomaar een trekhaak. Er zijn namelijk verschillende soorten en maten beschikbaar. Een complete set bestaat uit een trekhaak en een kabelset. Uiteraard monteren onze monteurs beide onderdelen. Wanneer u een trekhaak uit moet zoeken heeft u de keuze uit heel veel verschillende modellen. We kunnen ze globaal indelen in vaste en afneembare trekhaken. De naam zegt het al: de afneembare trekhaak kan gedemonteerd worden. Daarnaast zijn er trekhaken voor bedrijfswagen en speciale modellen voor auto’s waarbij er eigenlijk geen ruimte is voor een trekhaak. Dan hebben we nog de kabelset, deze is nodig om de trekhaak aan te sluiten op het elektronische systeem van de auto. Ook hierbij hebben we twee soorten: de 7-polig en 13-polig kabelset. De 7-polig kabelset is voor standaard aansluitingen. Heeft u extra functionaliteiten voor bijvoorbeeld uw caravan nodig? Dan is de 13-polig kabelset aan te raden. Natuurlijk adviseren wij u graag wanneer u een trekhaak wilt laten monteren. 

 

Welk trekhaak past bij uw auto?

We weten inmiddels dat er heel veel verschillende soorten trekhaken zijn. Dit betekend echter niet dat iedere trekhaak op uw auto gemonteerd kan worden. Dit is eigenlijk ook best logisch. Een kleinere auto kan minder gewicht trekken dan een grotere en zwaardere auto. De juist trekhaak monteren is dus best belangrijk. Daarom hebben wij een online tool waarmee u zelf uw trekhaak kunt samenstellen. U ziet dan direct welke trekhaken en kabelsets geschikt zijn voor uw auto. Vaak heeft u de keuze uit verschillende modellen. Deze modellen kunt u online bestellen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Uw trekhaak monteren is bij JFK Cars dus zo geregeld.

 

Trekhaak laten monteren door JFK Cars

Een trekhaak monteren is bij JFK Cars eem fluitje van een cent. Wij zijn een montagepartner van Trekhaken.nl. Hierdoor voldoen onze trekhaken aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Ook de montage van uw trekhaak gebeurt door goed opgeleide vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn een erkende BOVAG-garage waardoor u kunt rekenen op duidelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Een trekhaak laten monteren door JFK Cars begint bij het kiezen van het juiste model. U keuze hangt af van het type auto en het doel waarvoor u de trekhaak wilt gebruiken. Een trekhaak kiezen en bestellen kunt u heel gemakkelijk online doen. Heeft u advies nodig? Dan kunt u ons altijd even bellen, wij kijken dan graag met u mee. Laat ook uw trekhaak monteren door JFK Cars en ga er lekker op uit met uw aanhanger, caravan of fiets!

Meer informatie over trekhaken           

  

X
Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact met ons op via WhatsApp: 06 - 50283376

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 - 50283376

Contactformulier