Bestel handleiding De bestelling stap-voor-stap

  • Zoek uw auto op via de kentekenkoppeling
  • Selecteer de trekhaak
  • Selecteer de kabelset
  • Klik op 'Bestellen '
  • Voer u naam,email,telefoonnummer in. 
  • Verstuur de bestelling
  • Jfkcars.nl neemt contact met u op.

Gemakkelijk zoeken via het kenteken

Een trekhaak is ontworpen voor een speciaal merk en type auto. Het selecteren van uw auto gaat heel gemakkelijk: geef uw kenteken op in onze kentekenkoppeling. Als de auto niet via het kenteken is op te zoeken,zou u via ons Contactformulier een aanvraag kunnen doen. vult u bij opmerkingen het kenteken van de auto en uw wensen in en wij nemen contact met u op.

Kies je trekhaak

In veel gevallen kunt u kiezen tussen een vaste trekhaak of een afneembare kogel. Wanneer uw auto voorzien is van parkeersensoren, is een afneembare trekhaak een betere keuze. Omdat de kogel door de parkeersensoren als obstakel kan worden gezien is het mogelijk dat de parkeersensoren na montage van de trekhaak niet goed meer werken. Ook is het is mogelijk dat de kentekenplaat niet goed zichtbaar meer is na montage van een trekhaak. In dit geval is het ook beter om voor een afneembare kogel te kiezen zodat u, op momenten dat de aanhanger niet aangekoppeld is, de kogel kunt verwijderen. En niet onbelangrijk: is het niet veel fraaier als de trekhaak volledig is weggewerkt als u deze niet gebruikt? Kies dan voor de trekhaak met een verticaal afneembare kogel of de wegklapbare trekhaak!

En daarna je kabelset

Na het selecteren van de trekhaak, selecteert u de kabelset. Er zijn twee mogelijkheden: een 7-polige of een 13- polige kabelset. Een 7-polige kabelset is meestal goedkoper dan een 13-polige kabelset en wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangwagens, fietsendragers en trailers en wordt standaard voorzien van een verplichte mistlampaansluiting. Een 13-polige kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor toepassing met een caravan. De extra aansluitingen zijn namelijk nodig voor stroom aansluiting voor de koelkast tijdens het rijden, voor de binnenverlichting en de achteruitrijdverlichting. Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten doorberekend.

Let op!

Er kunnen extra kosten berekend worden voor meerwerk dat buiten de montage van de trekhaak en de kabelset valt. Voorbeeld: bij de montage van een trekhaak kan het mogelijk zijn dat er een meerprijs wordt berekend voor het aanmelden van de trekhaak aan de huidige auto-elektronica, zodat alle aanwezige elektronische componenten van deze auto intact zullen blijven. Dit wordt met een diagnosetester uitgevoerd. Ook kan het zijn dat door aanpassingen aan de auto de montage van de trekhaak wordt bemoeilijkt. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan een ingebouwde LPG installatie of een betimmerde laadruimte. Jfkcars.nl kan hier extra kosten voor doorberekenen. Neem contact op met onze verkoopafdeling als u hier vragen over hebt.

Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten doorberekend.

Lukt het toch niet of ben je niet zeker van je keuze?

Indien u problemen ondervindt bij het bestellen van je trekhaak of andere vragen hebt, dan kunt u bellen / Whatsappen met 06-50283376 of Mailen met info@jfkcars.nl.

X
Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder!

Neem direct contact met ons op via WhatsApp: 06 - 50283376

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 - 50283376

Contactformulier